МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Баскет сет за кош SHATTER PROOF

ПечатиEmail
4522.jpg4522.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 31000,00 ден
Цена: 31000,00 ден
Производител: Lifetime
Опис

• Табла Shatter Proof направено со Makrolon®
поликарбонат, правејќи го речиси нераскинлива и многу
пати посилно од Акрилик одбори.
Цврстина на Makrolon® поликарбоната обезбедува
доволна заштита, за да издржат
најмногу бескомпромисна употреба.
• Големина на семафорот 44 "
• Табла е отпорно на UV-зраци и тоа го
штити од пожолтување или оштетување.
• челична рамка дава дополнителна цврстина
за подобар враќа на топката од табла
• Рамката е прав обложен, што ја прави
отпорна на временски услови и 'рѓа.
• Сите графики се со највисок квалитет
и се нанесени со UV заштитени мастила,
нудат отпорни на бледнее бои.
• Slam-It Rim ринг создаден за забивање
• Тој е опремен со двојно компресирани пружина
која дейстра назад на оптоварувањето.
• Мрежа од синтетички материјал отпорна
на климатски влијанија.
• Регулирање на висината на рингот преку
патентиран механизам Quick Adjust II Mechanism
во опсег од 2,44 метри до 3.05 м.и чекор 15.24 см
• Наместете ги со менувачот.
• База од полиуретан со висока густина.
Полни со вода или песок и обезбедува
стабилна основа.
• тркалца за повеќе лесно движење

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница Спортски реквизити Баскет сет за кош SHATTER PROOF