МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Шипки

Алуминиумска шипка 65 кг

Цена со ДДВ: 15690,00 ден
Цена: 15690,00 ден

Повеќе

Шипка за тег EZ1.2m/fi30mm

Цена со ДДВ: 2890,00 ден
Цена: 2890,00 ден

Повеќе

Шипка за тегови 1.8m/fi30mm

Цена со ДДВ: 3390,00 ден
Цена: 3390,00 ден

Повеќе

Шипка за тегови 2.14m/fi30mm

Цена со ДДВ: 3590,00 ден
Цена: 3590,00 ден

Повеќе

Лост SDA-14T

Лост SDA-14T шипка за еднорачен тег.

Цена со ДДВ: 890,00 ден
Цена: 890,00 ден

Повеќе

Шипка за тегови без навој, хромирана

Цена со ДДВ: 2690,00 ден
Цена: 2690,00 ден

Повеќе

Шипка за тегови 38CM - 25,4MM

Цена со ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден

Повеќе

Шипка за тегови 1.5m/fi25.4mm DEREX

Цена со ДДВ: 2590,00 ден
Цена: 2590,00 ден

Повеќе

Стегач за шипка

Цена со ДДВ: 200,00 ден
Цена: 200,00 ден

Повеќе

Шипка за тегови 1.5m/fi30mm

Цена со ДДВ: 2200,00 ден
Цена: 2200,00 ден

Повеќе

Стегач за шипка Ф50 мм

Цена со ДДВ: 380,00 ден
Цена: 380,00 ден

Повеќе