МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Еднорачни тегови

Сет тегови Шипка + Тегови 10kg CRNI CA

Цена со ДДВ: 3790,00 ден
Цена: 3790,00 ден

Повеќе

Стоперка

Цена со ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден

Повеќе

ТЕГОВИ ЗА ЗГЛОБ 2x0.5kg DX-IR7100 DE

Цена со ДДВ: 450,00 ден
Цена: 450,00 ден

Повеќе

рачен Тег GUMIRAN 6 kg

Цена со ДДВ: 2790,00 ден
Цена: 2790,00 ден

Повеќе

Пилатес гумени ленти 2m DUŽINE 0.35,

Цена со ДДВ: 1490,00 ден
Цена: 1490,00 ден

Повеќе

PVC TEG CAPRIOLO

Цена со ДДВ: 250,00 ден
Цена: 250,00 ден

Повеќе

Тегови за рака 2 x 0.5 kg.

Цена со ДДВ: 990,00 ден
Цена: 990,00 ден

Повеќе

Експандер гумен CE3412

Цена со ДДВ: 790,00 ден
Цена: 790,00 ден

Повеќе

Тег ѕвоно 24 кг гумиран

Фитнес пвц тег од 1kg

Цена со ДДВ: 10890,00 ден
Цена: 10890,00 ден

Повеќе

PVC тег 5kg CAPRIOLO

Цена со ДДВ: 1190,00 ден
Цена: 1190,00 ден

Повеќе

Фитнес гумена Трака 90x4

Цена со ДДВ: 780,00 ден
Цена: 780,00 ден

Повеќе

ПВЦ тег 2kg

Цена: 590,00 ден

Повеќе

PVC тег 5kg

Цена со ДДВ: 1290,00 ден
Цена: 1290,00 ден

Повеќе

Фитнес гумена Трака

Цена со ДДВ: 1190,00 ден
Цена: 1190,00 ден

Повеќе

PVC TEG 1kg CAPRIOLO

Цена со ДДВ: 550,00 ден
Цена: 550,00 ден

Повеќе

сет тегови Шипка+тегови 10kg HROM CA

Цена со ДДВ: 3690,00 ден
Цена: 3690,00 ден

Повеќе

GIMFIT подлога TANJA 0.6cm

Цена со ДДВ: 1190,00 ден
Цена: 1190,00 ден

Повеќе

ШИПКА ЗА ТЕГОВИ 38cm/fi30mm MALA

Цена со ДДВ: 1100,00 ден
Цена: 1100,00 ден

Повеќе

Рачен тег Гумиран 20 kg

Цена со ДДВ: 6900,00 ден
Цена: 6900,00 ден

Повеќе

подлога TANJA CAPRIOLO 0.6cm

Цена со ДДВ: 1190,00 ден
Цена: 1190,00 ден

Повеќе

Страница 1 од 2
Вие сте на: Продавница Спортски реквизити Тегови Еднорачни тегови