МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

RC BIBSHORT MEN црно бела

ПечатиEmail
1667.jpg1667.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 6150,00 ден
Цена: 6150,00 ден
Производител: Focus
Опис

Focus BIBSHORTS UNISEX

  • Изработени од би еластичен ликра материјал Sport® Polypropilene® за идеална пропусност.
  • bluesign® сертифицирани со ергономска RECORD BIO SAT Pad површина со Coolmax® технологија.
  • Перфорирана густа пена за регулирање на потењето
  • Материјал al: 80% PA, 20% EL
Units in box: 1