МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Спортска маица Adidas

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 2100,00 ден
Цена: 1680,00 ден
Попуст: -420,00 ден
Производител: Adidas
Опис

Машка блуза со краток ракав RSP DS S / ST
производ број: V39774

Машка блуза со краток ракав RSP DS S / ST, погодна за трчање
 Технологија: CLIMALITE, FORMOTION
 Состав: напред материјал - 95% полиестер, 5% рециклиран полиестер; влошка -100% полиестер
• Боја: црна