МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Маица AMERIC.RETRO POLO MEN

ПечатиEmail

Цена:
Цена со ДДВ: 2490,00 ден
Цена: 1992,00 ден
Попуст: -498,00 ден

одбери величина

24h.gif
Производител: Focus
Опис

Материал: 92% CO, 8% EL

Units in box: 1