МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

ТРКАЛЦА WHEELS PACK 80/82A

ПечатиEmail
4306.jpg4306.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 2790,00 ден
Цена: 2790,00 ден
Производител: Rollerblade
Опис

Издржливи резервни тркала со тркала Rollerblade со добра апсорпција на вибрации и одлична адхезија, со дијаметар од 80 mm, цврстина 82A и лежишта SG 7. Само со висококвалитетни тркала како Rollerblade тркалата можете подобро да ги контролирате вашите лизгалки и да добиете полесно возење.

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница Ролери и скејт опрема ТРКАЛЦА WHEELS PACK 80/82A