МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Ролери Zetrablade Inline Skates

ПечатиEmail
8543.jpg8543.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 6990,00 ден
Цена: 6990,00 ден
Производител: Rollerblade
Опис

Машки линиски лизгалки
Одлична за скејтери влез ниво
Био Динамички повисока обвивка обезбедува стабилност
Удобно дизајн подигање
Monocoque композитни рамка за лесно маневрирање
Тркала: 80mm / 82А
Лежишта: SG5
45 ° рака и конци достави безбедно поставување
Манжетни тока затворање подобрува поддршка глуждот

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница Ролери и скејт опрема Ролери Zetrablade Inline Skates