МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Ролери Kids PHASER

ПечатиEmail
4231.jpg4231.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 5790,00 ден
Цена: 5790,00 ден
Производител: BLADERUNNER
Опис

• Систем за брзо регулирање на големината - 4 големини
• дише ткаенина - антиперспиранти за време нa тренингот.
• Удобна и мека бут, анатомски адаптирана на нозе
• Врзување - еден општ щраймер со контрола на брава, врски, една велкро лента
• Големина на тркалцата: 72 мм / цврстина: 80A
• Лежишта: ABEC 3 за непречено возење

Units in box: 1