МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Ранец LT 25

ПечатиEmail
4307.jpg4307.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 3890,00 ден
Цена: 3890,00 ден
Производител: Rollerblade
Опис

• Повеќе џебови за шише за вода, мобилен телефон, MP3 плеер и други.
• Мал џеб со патент на крсниот појас
• Рефлексија елементи
• YKK ципа
• Прилагодлив прерамки
• Рачка за носење во рака
• Материјал: 600D полиестер
• Димензии: 31 х 10 х 44 см

Units in box: 1