МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

BASIC JR Штитници

ПечатиEmail
4267.jpg4267.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 1290,00 ден
Цена: 1290,00 ден
Производител: Stuf
Опис

• Комплет детски штитници за зглоб, лакти и колена
• Велро регулирање
• Димензии за раст:
- S: 140-155см / 50 х 30 х 32 см
- М: 155-170см / 50 х 30 х 32 см
- L: над 170см / 51 x 32 x 35 cm

Units in box: 1