МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

EAGLE ROW

ПечатиEmail
EAGLE ROW

on-order.gif
Производител: Cybex
Опис

Карактеристики:

Уникатната рамка и дивергентната патека на движењето овозможуваат природни движења на телото.

Подлогите за стапалата ја подржуваат стабилизацијата на торзото конзистентно со техниката на вежбање.

Подесувачкиот наслон за градите и серво седиштето овозможуваат прилагодување на различните телесни конституции.