МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

EAGLE GLUTE

ПечатиEmail
EAGLE GLUTE

on-order.gif
Производител: Cybex
Опис

Карактеристики:

Подесувачка стопална греда за регулација на екстензија на коленото.

Подесувачка абдоменална потпора