МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

EAGLE CHEST PRESS

ПечатиEmail
EAGLE CHEST PRESS

on-order.gif
Производител: Cybex
Опис

Карактеристики:

Двојната оска овозможува корисникот да вежба по пат на преходно дефинирани движења или по напредни сопствени движења.

Конвергентната патека на движења овозможува корисникот да практикува комплетен опсег на  вежби за постигнување на подобри резултати.

Независните лостови овозможуваат разновидност на тренирање

Серво подесувачките седиште и наслон овозможуваат лесно нагодување на позицијата прилагодувајки се на различни телесни конституции.