МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

EAGLE ARM CURL

ПечатиEmail
EAGLE ROW

on-order.gif
Производител: Cybex
Опис

Карактеристики:

Зглобната рака ја елиминира потребата од нагодување и истовремено им овозможува на корисниците да ги движат екстремитетите во насоки кои се најпогодни за нивната телесна конституција.

 Ротирачките рачки овозможуваат разновидност на вежби.