МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Со три комплетни линии на опрема за циклусно вежбање, CYBEX е водечка марка во производството на справи за вежбање за било која институција. Cybex Eagle линијата е еволуција на супериорната технологија комбинирана со страста за фитнесот. VR3 линијата функционира како во комерцијални така и во приватни средини.  VR1 и VR1 Duals се конструирани да одговараат на просторот и на буџетот на широк опсег на клиенти. За оние кои се посветени на активното стареење и за лицата со посебни потреби Cybex ја произведува фитнес линијата Total Access.

SELECTORIZED STRENGTH

EAGLE Ножна преса

EAGLE Ножна преса

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

EAGLE Leg Curl

EAGLE справа за долни екстремитети

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

EAGLE LEG EXTENSION

EAGLE справа за долни екстремитети

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

EAGLE HIP AB/AD абдуктор/адуктор

EAGLE HIP AB/AD абдуктор/адуктор

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

EAGLE CALF

EAGLE CALF

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

EAGLE GLUTE

EAGLE GLUTE

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

EAGLE CHEST PRESS

EAGLE CHEST PRESS

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

EAGLE OVERHEAD PRESS

EAGLE OVERHEAD PRESS

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

EAGLE ROW

EAGLE ROW

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

EAGLE ARM CURL

EAGLE ROW

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

EAGLE ARM CURL

EAGLE ROW

Побарајте цена на e-mail

Повеќе