МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

790T: PERFORMANCE PLUS

ПечатиEmail
790T: PERFORMANCE PLUS

on-order.gif
Производител: Cybex
Опис

790T: PERFORMANCE PLUS

Подобрената брзина на движење и зголемениот агол на променливиот наклон на новата 790Т ќе ги задоволи потребите како на врвните спортисти така и на рекреативните корисници. Максималната брзина од 25 км/ч овозможува тренирање на голем опсег на дистанци на трчање од кратки спринтови до маратонски растојанија. Зголемувањето на границата на променливиот наклон од 15% на 20% е одлична за интензивно пешачење со зголемена стапка на согорување на масните наслаги.

 

790Т нуди поширока прогресија на вежбање задржувајки ги притоа издржливоста, стабилноста, забавата и комфорот кои ги нуди моделот 770Т.  

Units in box: 1