МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Cybex 700 е врвна линија на опрема за фитнес кој ја комбинира напредната технологија со издржливоста на Серијата 600.

Новиот CardioTouch дисплеј овозможува пристап до многуте опции за вежбање кои ги поседува Серијата 700 и истовремено со можноста на интеграција со вашиот iPod/iPhone ви овозможува да уживате во вашите музика и видеа.

 

Серија 700

770A LOWER BODY ARC TRAINER

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

770AT TOTAL BODY ARC TRAINER

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

770C UPRIGHT BIKE

Статичен велосипед 770C

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

770R RECUMBENT BIKE

Статичен велосипед со наслон 770R

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

770T Трака за трчање

770T Трака за трчање

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

790T: PERFORMANCE PLUS

790T: PERFORMANCE PLUS

Побарајте цена на e-mail

Повеќе