МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

600 Cardio серијата ви нуди едноставен и стандарден дизајн оптимизиран да ги задоволи потребите на сите корисници од почетниците до професионалците.

Разновидноста на Серијата произлегува од високите стандарди на производство. Ненадминатиот квалитет и перформанси гарантираат висока вредност при повторна продажба, минимално одржување и издржливост.

Економичноста оди во прилог на Cybex 600 затоа Ви препорачуваме да ја комбинирате со нашата VR3 боди билдинг линија и Bravo функционалниот тренинг систем.

Serija 600

625A LOWER BODY

625A LOWER BODY

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

625AT TOTAL BODY

625AT TOTAL BODY

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

625C: UPRIGHT BIKE

625C: UPRIGHT BIKE

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

625R Статичен велосипед со наслон

625R Статичен велосипед со наслон

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Cybex 625T Трака за трчање

Cybex 625T Трака за трчање

Побарајте цена на e-mail

Повеќе