МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

500 Cardio Series е линија на фитнес опрема со комерцијален квалитет но сепак прилагодена на вашиот простор и на вашиот буџет која ви овозможува исклучителни перформанси, издржливост и безбедност по прифатлива цена.

Серија 500

525AT TOTAL BODY

525AT TOTAL BODY

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

525C: Статичен велосипед

525C: Статичен велосипед

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

525R: Статичен велосипед со наслон

525R: со вграден монитор

Цена со ДДВ: 460811,00 ден
Цена: 460811,00 ден

Повеќе

Трака за трчање 525T

Трака за трчање 525T со монитор

Цена со ДДВ: 681657,00 ден
Цена: 681657,00 ден

Повеќе

525AT Arc Trainer

Цена со ДДВ: 704160,00 ден
Цена: 704160,00 ден

Повеќе