МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Cybex е водечки производител на професионална опрема за вежбање наменета за достигнување на максимална физичка кондиција и врвни перформанси. Засновани на искуствата од рехабилитацијата и спортската медицина Cybex ја користи својата експертиза во изнаоѓање на иновативни и технолошки разнобразни производи и програми.
Cybex International произведува високо квалитетна, комерцијална фитнес опрема наменета како за професионалните спортисти така и за рекреативно користење. Производите на Cybex се произведуваат во Соединетите Американски Држави и се извезуваат во 90 земји во светот.Преку својот институт, Cybex сериозно пристапува кон фитнес индустријата создавајки научна база за развој на своите производи. Со повеќе од 90 сопствени патенти производите на Cybex се со иновативен дизајн, структурно издржливи и биомеханички погодни за постигнување на оптимални резултати со минимален стрес врз човечкото тело – тоа е Cybex предноста.

CYBEX професионална фитнес опрема

525R: Статичен велосипед со наслон

525R: со вграден монитор

Цена со ДДВ: 460811,00 ден
Цена: 460811,00 ден

Повеќе

Трака за трчање 525T

Трака за трчање 525T со монитор

Цена со ДДВ: 681657,00 ден
Цена: 681657,00 ден

Повеќе

EAGLE Ножна преса

EAGLE Ножна преса

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

770A LOWER BODY ARC TRAINER

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

EAGLE Leg Curl

EAGLE справа за долни екстремитети

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

770AT TOTAL BODY ARC TRAINER

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

EAGLE LEG EXTENSION

EAGLE справа за долни екстремитети

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

770C UPRIGHT BIKE

Статичен велосипед 770C

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

EAGLE HIP AB/AD абдуктор/адуктор

EAGLE HIP AB/AD абдуктор/адуктор

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

770R RECUMBENT BIKE

Статичен велосипед со наслон 770R

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

EAGLE CALF

EAGLE CALF

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

770T Трака за трчање

770T Трака за трчање

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

EAGLE GLUTE

EAGLE GLUTE

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

790T: PERFORMANCE PLUS

790T: PERFORMANCE PLUS

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

EAGLE CHEST PRESS

EAGLE CHEST PRESS

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

625A LOWER BODY

625A LOWER BODY

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

EAGLE OVERHEAD PRESS

EAGLE OVERHEAD PRESS

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

625AT TOTAL BODY

625AT TOTAL BODY

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

EAGLE ROW

EAGLE ROW

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

625C: UPRIGHT BIKE

625C: UPRIGHT BIKE

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Страница 1 од 2
Вие сте на: Продавница Професионална Фитнес опрема CYBEX професионална фитнес опрема