МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Опрема за бокс

Вреќа за бокс 120 kg

Вреќа за бокс изработена од кожа

Цена со ДДВ: 10900,00 ден
Цена: 8720,00 ден
Попуст: -2180,00 ден

Повеќе

Крушка за бокс

Цена со ДДВ: 4800,00 ден
Цена: 4800,00 ден

Повеќе

Вреќа за бокс солза

Цена со ДДВ: 4900,00 ден
Цена: 4900,00 ден

Повеќе

Вреќа за бокс Studio Line

Цена со ДДВ: 9900,00 ден
Цена: 9900,00 ден

Повеќе

Топка за BOKS VISEĆA

Цена со ДДВ: 5290,00 ден
Цена: 5290,00 ден

Повеќе

Бокс тренажер SB2135

Бокс тренажер SB2135 изработена од кожа

Цена со ДДВ: 16900,00 ден
Цена: 15210,00 ден
Попуст: -1690,00 ден

Повеќе

Бокс тренажер SB2140

Бокс тренажер SB2140 изработена од кожа...

Цена со ДДВ: 19600,00 ден
Цена: 17640,00 ден
Попуст: -1960,00 ден

Повеќе

Бокс шорцеви THAI BOXING

Бокс шорцеви THAI BOXING

Цена со ДДВ: 2390,00 ден
Цена: 1912,00 ден
Попуст: -478,00 ден

Повеќе

Вреќа за бокс PBL-5071

Вреќа за бокс изработена од кожа

Цена со ДДВ: 29000,00 ден
Цена: 29000,00 ден

Повеќе

Елек за бокс 10кг

Елек за бокс 10кг

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Крушка за бокс

Крушка за бокс висечка со конструкција

Цена со ДДВ: 6990,00 ден
Цена: 6990,00 ден

Повеќе

Ракавици за бокс

Ракавици за бокс изработени од кожа

Цена со ДДВ: 2890,00 ден
Цена: 2890,00 ден

Повеќе

Вие сте на: Продавница Опрема за бокс