МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

 

Опрема за Базени и Аква паркови

Зад нас е позитивно искуство и доверба на нашите клиенти, со голем број на опрема за пливање ,натпревари за највисок пласман (ФИНА), очекуваме нови деловни предизвици.За нас како прво и суштинско значење е квалитетот на производите кои ги застапуваме и сертификуваната опрема за која ние сме дистрибутери. На барање на корисниците, ние нудиме оптимални решенија и асортиманот е скроена да се задоволат вид и тип на потреба. Наши партнери се Микаса од Јапан,Зогс Австралија.Производите како што се пливачки линии, стартни блокови, знамиња, базен бариери, скокални на кат, слајдови, топогани игри структури за деца, душеци и целиот вид водни спортови сложени и аква воден парк ќе може да ги набавите по фабрички цени со врвен квалитет.

Опрема за Базени и Аквапаркови

Лента за обележување на пливачка патека – ФИНА

Лента за обележување на пливачка патека...

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

ЕЛЕК ЗА СПАСУВАЊЕ

Цена со ДДВ: 3100,00 ден
Цена: 3100,00 ден

Повеќе

ЕЛЕК ЗА СПАСУВАЊЕ SPORT II

Цена со ДДВ: 3290,00 ден
Цена: 3290,00 ден

Повеќе

Аква парк

Аква парк

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Ватерполо голови - ФИНА

Ватерполо голови -ФИНА според ФИНА и...

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Ватерполо линии - ФИНА

Ватерполо линии - ФИНА според ФИНА и...

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Ватерполо мрежа - ФИНА

Ватерполо мрежа -ФИНА според ФИНА и Лен...

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Ватерполо топка MIKASA

Ватерполо топка MIKASA 21275 W6000 men

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Ватерполо топка MIKASA

Ватерполо топка MIKASA

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Контролна табла Allsport 1200

Контролна табла Allsport 1200

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Вие сте на: Продавница Опрема за Базени и Аквапаркови