МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Фудбал маса Pionirpro

ПечатиEmail
4530.jpg4530.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 52300,00 ден
Цена: 52300,00 ден
Производител: Pionir
Опис

Тој е направен од иверица 25мм, метални нозе

Баровите се италијански и се поставени телескопски

Тежината на масата изнесува 50 кг

Димензии: 140x75cm, висина: 88см

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница Игри и Забава Фудбал маса Pionirpro