МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

PROVOKER

ПечатиEmail

Производител: Pionir
Опис

Подготвени во три димензии и во различни бои

Направена е од МДФ, дрво или во боја

Можноста за изборот на боја на табелата и крпа

Маса (играчка кутија) е графит

Стапки се направени од цврст способност materijalauz израмнување на 3.5cm

 

Билјард маса провокатор veličine`7` (надворешни димензии маса 236x135cm)

Билјард маса провокатор veličine`8` (надворешни димензии маса 257x144cm)

Били rski сто провокатор veličine`9` (надворешни димензии маса 236x135cm)

Units in box: 1