МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

POOL KID 5 FT

ПечатиEmail

Производител: Pionir
Опис

Изграден е од шпер плоча

маса (играчка кутија) не графит на

Забелешка: Она што е посебно наменето за деца не е професионална варијанта.

Билјард маса Деца 5ft `4` (надворешна маса димензија 184 x 94cm)

Units in box: 1