МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Biljar sto vel 7 model Tara

ПечатиEmail
4531.jpg4531.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 94900,00 ден
Цена: 94900,00 ден
Производител: Pionir
Опис

Се произведува во три димензии и во повеќе бои

Метална конструкција наредени иверица

Можноста за изборот на боја стол и крпа

Табела (кутија за играчки) е графит

Чекорите се направени од цврст материјал со можност за израмнување до 3,5см

 

Билијард маса Tara size`6` (надворешни табела димензии 217x125cm)

Билијард маса Тара големина `7` (надвор маса димензии 236x135cm)

Билијард маса Тара големина '8` (надворешна маса димензии 257x144cm)

 

Тоа може да биде како трпезариска маса

Units in box: 1
Вие сте на: Продавница Игри и Забава Билијард Biljar sto vel 7 model Tara