МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Karambol

ПечатиEmail

Производител: Pionir
Опис

Се произведува во три димензии и во повеќе бои

Тој е направен од иверица

Можност за избор на боја на маса и шкаф.

Табела (кутија за играчки) е графит

Стапки се направени од цврст materijalauz можноста за израмнување до 3.5cm

 

Sto Karambol големина `6` (надворешна маса со големина 217x125см)

Sto Karambol големина `7` (надворешна димензија на маса 236x135cm)

Sto Karambol големина `8` (надворешна табела димензија 257x144cm)

Units in box: 1