МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Чамци, кануа и кајаци

ВЕСЛА

ВЕСЛА K-PRO220 Двојнo Асиметричнo...

Цена со ДДВ: 5590,00 ден
Цена: 3913,00 ден
Попуст: -1677,00 ден

Повеќе

КАЈАК ХУДСОН 2+1

Цена со ДДВ: 39900,00 ден
Цена: 35910,00 ден
Попуст: -3990,00 ден

Повеќе

ВЕСЛА K COMPACT 230

ВЕСЛА K COMPACT 230

Цена со ДДВ: 3490,00 ден
Цена: 3315,50 ден
Попуст: -174,50 ден

Повеќе

КАЈАК Adventure Kit

Цена со ДДВ: 29900,00 ден
Цена: 29900,00 ден

Повеќе

HOBBY 250 Весло

Цена со ДДВ: 2490,00 ден
Цена: 2490,00 ден

Повеќе

Hudson Кајак

Цена со ДДВ: 39900,00 ден
Цена: 39900,00 ден

Повеќе

Весло AV 150 Alu oar 150 cm

Цена со ДДВ: 1990,00 ден
Цена: 1990,00 ден

Повеќе

Кајак YUKON

Цена со ДДВ: 48200,00 ден
Цена: 48200,00 ден

Повеќе

RB 2500G рачна пумпа

Цена со ДДВ: 1590,00 ден
Цена: 1590,00 ден

Повеќе

TAIHITI PLUS 2+1P Кајак

Кајак Tahiti Plus 2 + 1

Цена со ДДВ: 22900,00 ден
Цена: 22900,00 ден

Повеќе

Kayak Riviera

Sevylor Kajak Riviera

Цена со ДДВ: 15900,00 ден
Цена: 15900,00 ден

Повеќе

Sevylor Kajak Pointer

Sevylor Kajak Pointer

Побарајте цена на e-mail

Повеќе

Вие сте на: Продавница Водени спортови Чамци, кануа и кајаци