МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Vega Маска

ПечатиEmail
4286.jpg4286.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 690,00 ден
Цена: 690,00 ден
Производител: Blue Holes
Опис

• Со целина стакло од поликарбонат
• Пластична периферија и лента
• пластична рамка

Units in box: 1