МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Speed lite 15 Ранец

ПечатиEmail
4287.jpg4287.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 6190,00 ден
Цена: 6190,00 ден
Производител: DEUTER
Опис

• Со обновениот си моден дизајн, оваа ултралека ранец ќе ве натера да заборавите дека носите багаж, без разлика дали вежбате со велосипед, Катер се во планината, скијате или едноставно стигнува автобусот.
• Зајакнување рамка од системот Delrin® U-frame
• анатомски обликувани прерамки со технологијата Wide Air-Mesh.
• Специјални V-форма која дава повеќе слобода на рацете при трчање и качување
• Дотерајте се рака на градите
• Надворешен џеб со патент за мали предмети
• Странични мрежести џебови
• Рефлексија рефлектори
• Материјал: синтетика - Hexlite 210 / Ripstop 210
• Капацитет: 15л.
• Димензии: 43 х 23 х 16 см.
• Тежина: 380г

Units in box: 1