МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

SEAHORSE Маска

ПечатиEmail
4302.jpg4302.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 1890,00 ден
Цена: 1890,00 ден
Производител: Mares
Опис

• Изработена од Siliter - материјал без фталати, безопасен за вашето здравје
• Заптивање од мек транспарентен силиконски
• Широко видливост
• Непречено регулирање со помош на практични затворач со систем Quick Release Buckles

Units in box: 1