МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

НАОЧАРИ ЗА ПЛИВАЊЕ

ПечатиEmail
2232.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 790,00 ден
Цена: 790,00 ден
Производител: Beco
Опис

Со не-fogging нераскинлива очила
Око чаша неопренови печат, двојно headstrap силиконски
Спакувани во нераскинлива складирање
Нови, срамнети со земја форма со не-fogging леќи изработени од поликарбонат, отпорен на кинење. Око чаша неопренови печат, двојно headstrap силиконски. Спакувани во нераскинлива складирање. Сина.

Units in box: 1