МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

МАСКА СЕТ ZEPHIR JR

ПечатиEmail
4303.jpg4303.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 2790,00 ден
Цена: 2790,00 ден
Производител: Mares
Опис

• Маска:
- Лента со лесно регулирање, EZ adjust
- Заптивање од мек транспарентен силиконски што прилега кон лицето
- Широко видливост
• шнорхел:
- Ергономски залак за поголема удобност
- кукички за приклучок на маска
- Силиконска писка за поудобно чувство

Units in box: 1