МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

МАСКА СЕТ Set Seahorse - Blue

ПечатиEmail
4304.jpg4304.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 2690,00 ден
Цена: 2690,00 ден
Производител: Mares
Опис

• Изработени од Siliter - материјал без фталати, безопасен за вашето здравје
• Маска:
- Заптивање од мек транспарентен силиконски
- Широко видливост
- Непречено регулирање со помош на практични затворач со систем Quick Release Buckles
• шнорхел
- шнорхел со системот Splash guard top - предотватяваща навлегувањето на вода
- Силиконска писка за удобно чувство
- кукички за закачување
- PurgeValve систем - залисток монтиран во долниот дел на шнорхел која брзо и ефикасно исфрла вишокот вода од шнорхел

Units in box: 1