МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

JET V2 SWIM SET

ПечатиEmail
4312.jpg4312.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 1490,00 ден
Цена: 1490,00 ден
Производител: Speedo
Опис

• Комплет од 2 делови
• Силиконска капа и очила, силиконска рамка на очилата за оптимално заптивка и удобност
• UV филтер штити очите од сончевите зраци
• Anti-Fog заштита против замаглување
• Прилагодлив мостче за носот
• Боја: СОЛА

Units in box: 1