МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

JET V2 Наочари за пливање

ПечатиEmail
4311.jpg4311.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 790,00 ден
Цена: 790,00 ден
Производител: Speedo
Опис

• За деца 6-14 години
• Anti-Fog заштита против замаглување
• Прилагодлив мостче за носот
• Со UV-заштита
• Материјали:
- леќи: PC
- заптивка: TPR
- врвка: силикон

Units in box: 1