МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Детски сет за пливање

ПечатиEmail
9166.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 690,00 ден
Цена: 690,00 ден
Производител: Go Swim
Опис

• Комплет вклучува:
- капа и очила
• Регулирање ширината на очилата
• Во индивидуална опаковка- транспарентен несесер

Units in box: 1