МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Swimwear SPORTS LOGO PNL JAM

ПечатиEmail
4314.jpg4314.jpg

Цена:
Цена со ДДВ: 3790,00 ден
Цена: 3790,00 ден
Производител: Speedo
Опис

• Технологијата Endurance®10 обезбедува:
- 10 пати поголема заштита од хлор отколку обичниот спандекс
- Материја што е двапати растеглив, удобна и дава слобода на движенята
- брзо сушење и мека на допир материја
- 2-way stretch - растеглив материја во 2 правци за повеќе комфор и поголема слобода на движењата
• Технологијата Creora® Highclo ™ обезбедува:
- повисока хлороустойчивост
- поголема цврстина и издржливост на материјата
- компресија и обликување на силуетата
• Состав: 80% полиамид, 20% спандекс Highclo ™

Units in box: 1