МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Swimsuit SPDFIT LSUT

ПечатиEmail
4315.jpg4315.jpg

Цена:
Цена: 5900,00 ден
Производител: Speedo
Опис

• Идеален за пливање и вежбање
• Технологијата ENDURANCE + обезбедува:
- 100% отпорност на хлор
- неспоредлив ниво на удобност и складирање на формата дури по интензивна тренингот
- цврстина и отпорност во споредба со други материјали
- брзо сушење материја
- 20 пати отпорна на избеляване во споредба со традиционалните бански и на тој начин задржува боите си.
• логото Speedo
• Состав: 53% полиестер, 47% полибутилен

Units in box: 1