МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Neopren Kostim Salvas

ПечатиEmail
Непрен костим Salvas

Цена:
Цена со ДДВ: 4900,00 ден
Цена: 3430,00 ден
Попуст: -1470,00 ден
24h.gif
Производител: Salvas
Опис

Информации за производот 
Salvas неопренски костим за пливање,гнурење и други водени спортови. На расплагање се во  сино црна и жолто црна  боја.• Дебелина на неопрен: 3 мм