МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

Kalkhoff велосипеди

Велосипедот има долга историја. Се започна во 1817 со draisine - дрвена "push bike" во вистинска смисла, како што немаше педали - со кои би можеле да се постигне брзина од 15 km / h.

Од тогаш имало многу иновации и многу производители на велосипеди дојдоа и помина.Kalkhoff, од друга страна, пак, дојде и остана. За повеќе од 90 години Kalkhoff е производител на квалитетни велосипеди во својата оригинална фабрика во Cloppenburg (Долна Саксонија). Во исто време нашите инженери и производни менаџери се секогаш во потрага по нови идеи. Тоа е вистинска комбинација на традиционалните вредности и модерната технологија, која ни овозможува да понудиме на секој совршен Kalkhoff велосипед. Денес Kalkhoff уште цврсто верува во производство на своите производи во Германија и тоа го прави како прашање на политика. Заради оваа причина "Произведено во Германија" квалитетот е белег на нашите велосипеди .

Kalkhoff велосипеди

29"HE"VOYAGER CR KALKHOFF

29"HE"VOYAGER CR KALKHOFF

Цена со ДДВ: 55000,00 ден
Цена: 44000,00 ден
Попуст: -11000,00 ден

Повеќе

28"TS"CITY CLASSIC KALKHOFF

28"TS"CITY CLASSIC KALKHOFF

Цена со ДДВ: 49990,00 ден
Цена: 39992,00 ден
Попуст: -9998,00 ден

Повеќе

28"HE"VOYAGER KALKHOFF

28"HE"VOYAGER KALKHOFF

Цена со ДДВ: 39900,00 ден
Цена: 31920,00 ден
Попуст: -7980,00 ден

Повеќе

Велосипед 28"DI"VOYAGER PRO"27G

Цена со ДДВ: 59900,00 ден
Цена: 59900,00 ден

Повеќе

Велосипед 26"WA"CONNECT LADY 8R"8G

Цена со ДДВ: 56500,00 ден
Цена: 45200,00 ден
Попуст: -11300,00 ден

Повеќе

28"WA"CONNECT LADY 7G

Цена со ДДВ: 46000,00 ден
Цена: 36800,00 ден
Попуст: -9200,00 ден

Повеќе

AGATTU CO"8G

Цена со ДДВ: 49900,00 ден
Цена: 39920,00 ден
Попуст: -9980,00 ден

Повеќе

28"WA"CONNECT LADY 8"8G 45S

Цена со ДДВ: 49900,00 ден
Цена: 49900,00 ден

Повеќе

28"TI"AGATTU CO"8G 45S

VELOSIPED 28"TI"AGATTU CO"8G

Цена со ДДВ: 49900,00 ден
Цена: 39920,00 ден
Попуст: -9980,00 ден

Повеќе

28"TR"VOYAGER 21-21G

Цена со ДДВ: 39900,00 ден
Цена: 39900,00 ден

Повеќе

Kalkhoff 28´´TR´´VOYAGER 21´´21G 55L

Цена со ДДВ: 43200,00 ден
Цена: 43200,00 ден

Повеќе

Велосипед 28"TR"VOYAGER 21"21G 45S

Цена со ДДВ: 39750,00 ден
Цена: 39750,00 ден

Повеќе

Велосипед 26"WA"JUBILEE 7"7G 42XS

Цена со ДДВ: 44600,00 ден
Цена: 35680,00 ден
Попуст: -8920,00 ден

Повеќе

CITY GLIDER 7G 45S

28"TI"CITY GLIDER"7G 45S

Цена со ДДВ: 55000,00 ден
Цена: 55000,00 ден

Повеќе

BLACKWOOD 3G

28"WA"BLACKWOOD"3G

Цена со ДДВ: 36100,00 ден
Цена: 36100,00 ден

Повеќе

TRACK SPORT 3.0

28"HE"TRACK SPORT 3.0"24G

Цена со ДДВ: 32990,00 ден
Цена: 26392,00 ден
Попуст: -6598,00 ден

Повеќе

Велосипед 28"TR"VOYAGER PRO"27G

Цена со ДДВ: 59900,00 ден
Цена: 47920,00 ден
Попуст: -11980,00 ден

Повеќе

Вие сте на: Продавница Велосипеди Kalkhoff велосипеди