МАСТЕРСПОРТ

Се за Спорт »By Pros, for Pros«

За Focus

Focus е меѓународен бренд кој го опфаќа целиот спектар на спортски и тркачки велосипеди. Ние во Фокус ги  дизајнираме велосипедите за врвни спортисти , рекреативни велосипедист и перспективни млади таленти - од кои сите ќе најдат високо квалитетн велосипед за одличен цена во соднос со перформансите.

На Focus мото е »By Pros, for Pros«, бидејќи ние работиме со нашите спонзорирани спортисти да се развие врвен дизајн на велосипед со врвни перформанси кои ќе им помагне во однос на конкурентните велосипедисти да бидат способни да возат побрзо, да се посилни и да се качат на подиумот.

 


Наша мисија »By Pros for Pros«.

Ние гарантираме технолошки предности за сите

Focus работи со поранешни и сегашни професионални велосипедисти и директно се вклучени во развојот на нашите велосипеди. Тоа е она што ние подразбираме под мотото »By Pros for Pros«. Најдобрите спортисти знаат како да ја користат технологијата за нивната предности, и дека идејата е изграден во днк на Focus. Нашите инженери активно бараат повратни информации од Focus спортистите и да се преведат дека бета во R & D низ нашата целата производна линија. Ова им помага не само на елитните тркачи, но исто така и на рекреативни велосипедисти кои сакаат да ги подигнат нивните перформанси на повисоко ниво. Ние ги применивме водечките технологии во сите наши велосипеди, а не само од најскапите.

»By Pros for Pros« гарантира технолошки предности за секого.

FOCUS има длабоки Германски корени. Нашите производствени капацитети и административни канцеларии се наоѓаат во Cloppenburg, во Долна Саксонија. Германските производи имаат глобална репутација за висок квалитет, исклучителна иновативност и стилски дизајн. FOCUS е горд на своето германско наследство и се држи до желбата на нацијата да се направи производ со најдобра изработкат, сигурност, трајност и одлични перформанси. FOCUS постојано ги користи  најновите и најдобрите методи на производство и вложува во најдобри машини и повеќе квалификувана работна сила. За производствени суровини, нашите производствени менаџери користат само од најдобрите компоненти. Тоа е наша обврска. Наречи го тоа на германски ,предност.

Focus велосипеди

27,5"HE"BL.FOREST LTD"20G 44M

Цена со ДДВ: 99900,00 ден
Цена: 99900,00 ден

Повеќе

26-HE"RAV.ROOKIE 1.0"21G

Цена со ДДВ: 29900,00 ден
Цена: 29900,00 ден

Повеќе

Focus 29"HE"WHISTLER PRO

Цена со ДДВ: 73500,00 ден
Цена: 58800,00 ден
Попуст: -14700,00 ден

Повеќе

Focus Cayo Al 105 2017

Velosiped CAYO AL 105 Top racing...

Цена со ДДВ: 91900,00 ден
Цена: 68925,00 ден
Попуст: -22975,00 ден

Повеќе

RAVEN ROOKIE 1.0"7G

20"HE"RAV.ROOKIE 1.0"7G 26XXS

Цена со ДДВ: 21950,00 ден
Цена: 17560,00 ден
Попуст: -4390,00 ден

Повеќе

WHISTLER 29R 3.0"27G 42S

Цена со ДДВ: 48600,00 ден
Цена: 48600,00 ден

Повеќе

WHISTLER ELITE 29"24G

Цена со ДДВ: 39750,00 ден
Цена: 39750,00 ден

Повеќе

Велосипед 29"DI"WHISTLER SL 29"11G

Цена со ДДВ: 66900,00 ден
Цена: 66900,00 ден

Повеќе

FOCUS RAVEN ROOKIE 1.0 21G

Velosiped RAVEN ROOKIE.1.0 21G

Цена со ДДВ: 29900,00 ден
Цена: 29900,00 ден

Повеќе

2016 Focus 28"HE"PLANET LITE"27G

Цена со ДДВ: 67900,00 ден
Цена: 67900,00 ден

Повеќе

Black Forest 29R 4.0 30G

Black Forest 29R 4.0 30G

Цена со ДДВ: 79900,00 ден
Цена: 63920,00 ден
Попуст: -15980,00 ден

Повеќе

2016 Focus 24"HE"RAVEN ROOKIE 31

Цена со ДДВ: 26900,00 ден
Цена: 21520,00 ден
Попуст: -5380,00 ден

Повеќе

FOCUS WHISTLER CORE 29 21G

Velosiped FOCUS WHISTLER CORE 29 21G

Цена со ДДВ: 39900,00 ден
Цена: 29925,00 ден
Попуст: -9975,00 ден

Повеќе

Focus Whistler Elite 27 2017

Цена со ДДВ: 39750,00 ден
Цена: 39750,00 ден

Повеќе

RAVEN ROOKIE 1.0"7G

20"HE"RAV.ROOKIE 1.0"7G 26XXS

Цена со ДДВ: 21950,00 ден
Цена: 17560,00 ден
Попуст: -4390,00 ден

Повеќе

FOCUS RAVEN ROOKIE 1.0 21G 2016 black 

Цена со ДДВ: 29900,00 ден
Цена: 23920,00 ден
Попуст: -5980,00 ден

Повеќе

2016 Focus 28"HE"CAYO AL SORA"18G

Focus 28"HE"CAYO AL SORA"18G ЦЕНИТЕ...

Цена со ДДВ: 84800,00 ден
Цена: 59360,00 ден
Попуст: -25440,00 ден

Повеќе

Focus 29´´DI´´RAVEN LTD´´20G 50L

Velosiped 29"DI"RAVEN LTD"20G ...

Цена со ДДВ: 149990,00 ден
Цена: 119992,00 ден
Попуст: -29998,00 ден

Повеќе

DONNA 7.0 2015

16"DA"DONNA 7.0"

Цена со ДДВ: 16490,00 ден
Цена: 13192,00 ден
Попуст: -3298,00 ден

Повеќе

26"HE"RAV.ROOKIE black

Наведените цени важат исклучиво за...

Цена со ДДВ: 29900,00 ден
Цена: 23920,00 ден
Попуст: -5980,00 ден

Повеќе

Страница 1 од 6
Вие сте на: Продавница Велосипеди Focus велосипеди